Gp boosts


GP boosts
Grepolis heeft een enorme fout gemaakt bij het bedenken van gevechtspunten. Je zou het bijna als cheat kunnen benoemen! Als 90% van de def in een stad van jou is in een stad en alle troepen dood gaan zal jij 90% van de GP krijgen. Die 90% krijg je ook als de tegenpartij met vuur alle birs opruimt maar jij enkel verdedigende grond troepen hebt staan in die stad. Hierdoor krijg je dus gratis GP, je kan deze fout op 3 manieren misbruiken. Ook transport boten kunnen gp ophalen!

Offensief
Als je een stad wilt clearen over land zou ik het aanbevelen om een hele lading birs voor de land clear te laten timen door een pbg, andersom doen jullie precies hetzelde. Hierdoor krijgen jullie de def gp die de vijand hoort te krijgen! Ideaal als je het maximale uit je troepen wilt halen!

Defensief
Dit is voor de speler met veel 'contacten'. Je moet namelijk weten welke steden worden aangevallen met wat. Als je bijvoorbeeld hoort dat een kolo bij de tegenpartij (of een neutrale) partij ligt te dobberen maar onder vuur ligt over zee door de alliantie/bg's van de aangevallen stad kan jij mooi landdef sturen waardoor je gratis mee snoept!

Kolo
Wanneer er een kolo in je dorpje ligt en je hebt geen zin om er maar halve vs van te krijgen door hem eruit te beuken kan je er land eenheden inleggen waardoor je de gp van de vijand wegmaait. Naast het feit dat je gp krijgt zal de vijand zo niet snel meer een kolo op een dorpje van jou deffen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten